La portaveu del PP a la Jana, “canvia de bàndol” i fitxa per Ciudadanos a 15 dies de les Generals

Lucia Clemente agraeix al seu Facebook l'oportunitat que li dóna Toni Cantó després que fa quatre mesos ja es feren evidents i públiques les seues desavinences amb Miguel Barrachina.

La portaveu del PP a la Jana, Lucía Clemente ha anunciat este diumenge al seu Facebook que passa a formar part de les files de Ciudadanos. El nou “fitxatge” de la formació taronja canvia ara “de bàndol” a 15 dies de les eleccions Generals i ho fa públic a les xarxes on agraeix la confiança que Toni Cantó, ha dipositat en ella.

Al missatge la, fins ara membre dels populars, fa menció de tindre “la mateixa il·lusió” amb la qual fa 10 anys va entrar en política però ara “amb nous projectes”. La portaveu agraeix la visita dels membres de la formació taronja a La Jana i a més, deixa palés el suport des de la directiva a la Comunitat valenciana amb la figura de Toni Cantó. Una clara referència a les declaracions que fa uns quants mesos posaven en entredit que Clemente tinguera de Miguel Barrachina, el suport que ella esperava.

Ara, donat que en política els tempos mai són casuals, i més encara quan es tracta de moviments entre distints partits, caldrà veure, d’una banda, com reaccionen els populars i a qui situen com a responsable d’este “canvi de files” i la seua repercussió, i d’altra quin profit en trau la formació taronja i quines seran les següents jugades que amaga la formació taronja per aconseguir mantenir o millorar els resultats dels últims comicis.

I és que no és casual, en absolut, que este divendres, la cap de llista al Congrés per Castelló, Sandra Julià, a la presentació dels membres que conformen les llistes pel Congrés i el Senat, reiterara una i una altra vegada que encara que el programa fos el mateix posarien l’accent en “el despoblament de la província de Castelló” i que 48 hores més tard, destacats membres del partit visiten distints municipis amb el cop d’efecte afegit d’anunciar el “fitxatge” de polítics militants d’altres formacions, com ara Lucia Clemente.