martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’espectacle Frecuencia musical sedueix el públic de Vilafamés

Les disfresses són les protagonistes de la jornada d'avui.

El sopar de pa i porta va reunir a més de 400 persones a la plaça de la Tanca de Vilafamés, en un dels actes que s’ha convertit en un clàssic de les festes patronals. Famílies senceres, penyes i grups d’amics no van faltar a l’esdeveniment gastronòmic que tenia l’al·licient del concurs de postres, un repte culinari en el qual van participar desenes de veïnes i veïns i en el qual es van poder degustar diferents receptes.

L’acte es va desenvolupar amb molt d’ambient i va continuar amb la celebració del correfocs, que enguany va recórrer els carrers habituals, però en sentit contrari. Els Dimonis de la Plana van delectar els aficionats a la pólvora i a la pirotecnia en general.

Com a cloenda de la nit va tindre lloc l’espectacle “Frecuencia Musical”, un recorregut artístic i visual per les cançons que més han sonat a la ràdio durant els darrers temps. L’espectacle va tindre un ritme àgil, que juntament amb la destresa i tècnica del ballet i les veus dels cantants van fer vibrar al públic present. Un equip de 25 persones va fer possible una representació de 120 minuts amb una gran vitalitat i força.

D’altra banda, la jornada d’avui està dedicada exclusivament a les disfresses. Així, avançada la vesprada els protagonistes seran els xiquets i xiquetes que es concentraran a la plaça Germanes Mas ja disfressats, per iniciar una desfilada acompanyats per la xaranga ‘Tot al Vol’ que els portarà a la plaça de la Font. Allí, al ritme de la mini-disco desfilaran davant del nombrós públic congregat per a gaudir de l’acte.

Per la nit, arribarà el torn dels adults. La música de la xaranga i la ‘sangria’ i el ‘mojito’ acompanyaran des del primer moment els participants en el concurs de disfresses en una de les nits amb més ambient de la setmana. Una vegada concentrats a la plaça de la Font, es realitzarà una desfilada que finalitzarà a la plaça de la Tanca on l’orquestra Centauro posarà el ritme musical.

Últimas noticias

Contenido relacionado