miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les tempestes deixen una dona ferida per un accident a L’Alcora i diverses persones rescatades a Onda

Les fortes pluges i les tempestes d'ahir han ocasionat un accident de trànsit a L'Alcora i el rescat de diverses persones atrapades en els seus vehicles en la localitat d'Onda.

Les fortes pluges i les tempestes d’ahir han ocasionat un accident de trànsit a L’Alcora i el rescat de diverses persones atrapades en els seus vehicles en la localitat d’Onda.

A les 18.50 hores , en plena tempesta, el Consorci Provincial de Bombers va rebre l’avís d’un accident de trànsit en la CV190 en la localitat de L’Alcora.

S’indicava que un vehicle s’havia eixit de la via i havia caigut pel terraplé d’un barranc amb una dona en el seu interior.

Es va mobilitzar una dotació de bombers voluntaris del parc d L’Alcalatén, que a la seua arribada van procedir a l’excarceració de la persona atrapada.

Des del SAMU la van estabilitzar i posteriorment bombers amb la col·laboració d’efectius sanitaris i Guàrdia Civil la van traslladar fins a l’ambulància.

D’altra banda, sobre les 18 hores es van rebre diversos avisos de vehicles amb problemes per a circular per la CV20 i per diverses zones dels polígons industrials d’Onda on diversos vehicles sol·licitaven ajuda.

El Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar tres dotacions de Bombers voluntaris del parc de Espadà Millars situat en la mateixa localitat d’Onda.

En el període d’una hora es van atendre un total de cinc vehicles en els quals es trobaven huit persones en el seu interior, totes en perfecte estat.

El cessament de la tempesta, sobre les 19.15 hores, va permetre que els nivells d’aigua descendiren i la resta de vehicles que es trobaven atrapats en diversos punts de la CV20 pogueren eixir per si mateixos o mitjançant l’ús de grues d’assistència.

Últimas noticias

Contenido relacionado