martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les obres del nou carril bici de Betxí s’iniciaran en setembre

L'obra de la nova infraestructura compta amb un pressupost de 85.000 euros i ha sigut adjudicada a una empresa local.

L’equip encapçalat per l’alcalde de Betxí, Alfred Remolar, ha adjudicat hui a través de la Junta de Govern Local l’obra de construcció del nou carril bici que enllaçarà els polígons de la localitat, gràcies a la subvenció que el consistori va aconseguir de més de 700.000€ de l’IVACE.

La nova infraestructura comptarà amb un pressupost de més de 85.000€ i suposarà l’anellament de la zona industrial i l’enllaç amb la població a través de la imminent construcció de la passarel·la peatonal. El carril tindrà una llargària de vora dos quilòmetres de longitud i partirà de la rotonda de la carretera de Borriana, creuarà el riu pel pont nou i arribarà fins a l’empresa de taronges Serifruit.

El primer edil s’ha mostrat satisfet perquè “en breu tindrem una important xarxa de carril bici i per als vianants que permetrà a tota la gent desplaçar-se de forma independent i sostenible des de la població fins a les empreses del municipi”. Remolar ha apuntat que “esta nova via tindrà a més el valor afegit de crear un anell en tota la zona industrial que amb tota seguretat serà molt utilitzada pels amants de l’esport per córrer, passejar i fer rutes ciclistes”.

Cal recordar que este projecte s’inscriu dins de totes les actuacions que des de l’any passat s’estan executant per millorar i modernitzar les zones industrials. Es preveu que les obres comencen a principis de setembre i que s’allarguen durant dos mesos aproximadament.

Últimas noticias

Contenido relacionado