domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les Festes Patronals de les Alqueries inclouen per primera vegada un pregó infantil

Les festes comencen el dia 3 d’octubre i finalitzaran el dia 13 amb el tradicional castell de focs artificials.

El municipi de les Alqueries ja està preparat per a les seues Festes Patronals que se celebren del 3 al 13 d’octubre.

La programació inclou més de 70 actes, entre els que trobem diferents novetats. La més destacada és el pregó infantil i globotà amb la que es donarà inici a les festes. Una vegada finalitzada, hi haurà un ‘tardeo’ flamenc en la mateixa plaça Major i seguidament, el tradicional pregó per les festeres de 2019. La regidora de Festes, Lorena Maure, comenta que “hem volgut introduir nous actes i fer alguns canvis perquè hi haja activitats per a tot tipus de gustos i puguem anar millorant les festes de la nostra localitat”.

Respecte als canvis, degut a que el dimecres 9 és festiu, el consistori ha canviat al dia 8 d’octubre les activitats infantils, menjar de calderes, cavalcada i nit de disfresses “perquè un major número de persones puguen gaudir d’aquest dia” assegura Lorena Maure. A banda, el bou en corda pels carrers del poble, que es celebra per segon any consecutiu, passarà al dissabte 5 a les 8h del matí i el dilluns 7 a les 17:30h. Per a la resta d’actes taurins, l’Ajuntament ha adquirit 5 bous de les ramaderies el Castell de Guadalest, La Palmosilla, Arcadio Albarrán, Conde de Mayalde i El Pilar.

Durant tota la setmana hi haurà actuacions musicals per a tots els gustos, ja que les diferents bandes tocaran música pop, rock, electrònica, indie, ska, latin i jazz. Els grups musicals que visitaran les Alqueries són: Grupo Huracán, Grand Vision Festival, amb animació i regals per al públic; Orquesta Zoom, Borriana Big Band, Orquesta Euforia, i Orquesta La Última Legión. En aquesta llista tampoc faltarà el tradicional musical que enguany serà Evolution.

Lorena Maure, anima a “tothom a apropar-se a les Alqueries a gaudir de les festes amb nosaltres, ja que tenim activitats infantils, musicals, fira, actuacions, cavalcada, entre altres, per a passar un bon dia”. El programa de festes està disponible en la pàgina web de l’Ajuntament, el seu perfil de Facebook i de forma física, que es pot arreplegar des del 2 d’octubre de 9h a 14h en l’ajuntament, i per la vesprada de 17h a 20h a la Casa de la Música i la Dansa (MiD).

Últimas noticias

Contenido relacionado