miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les Coves de Vinromà aconsegueix el primer premi del concurs provincial ‘Som Ceràmica’

Aquest premi promogut per la Diputació Provincial està dotat amb 180.000 euros i permetrà reconvertir el Camí Nou en una ruta urbana verda

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà s’ha alçat amb el primer premi del concurs provincial ‘Som Ceràmica’ a l’ús de material ceràmic en actuacions de regeneració urbana amb la seua proposta de reconvertir el Camí Nou en una ruta urbana verda que revitalitze el casc antic.

L’alcaldessa del municipi, Mònica Nos, ha conegut la notícia en el transcurs de l’acte de lliurament de premis celebrat en la Diputació, promotora d’aquest certamen que compleix l’objectiu de fomentar l’ús de la ceràmica castellonenca en els espais urbans.

El projecte premiat contempla l’ús d’elements ceràmics respectuosos amb l’entorn paisatgístic i discorre paral·lelament a l’antic emmurallament del municipi i al desnivell del riu, conformant un recorregut que habitualment utilitzen els veïns i veïnes per a córrer o passejar. Aquest premi, dotat amb 180.000 euros, permetrà dotar al vial de voreres en el lateral del riu, il·luminació i llocs de descans que incrementaran la seguretat de la zona.

‘Avui hem rebut una notícia que ens ha donat molta alegria, ja que aquest premi ens permetrà fer realitat un projecte que revitalitzarà la part antiga del municipi i convertirà el Camí Nou en un espai d’esbargiment per als veïns i veïnes, alhora que sumarà valor a l’entorn del riu’, ha destacat la primera edil.

Últimas noticias

Contenido relacionado