viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Les activitats alternatives als bous conclouen amb èxit de participació en les festes de les Coves de Vinromà 

La programació ha incorporat aquestes novetats per a atendre les diferents peticions dels veïns i veïnes.

Les festes de les Coves de Vinromà han acomiadat amb èxit de participació les activitats alternatives als bous, una de les novetats de les festes patronals d’aquest any que l’Ajuntament ha incorporat amb la finalitat d’atendre les diferents peticions dels veïns i veïnes.

Al llarg de les 4 jornades de bous de plaça les persones no aficionades als actes taurins han pogut participar en diferents propostes paral·leles, les quals han tingut lloc en la plaça del Mercat a les 19 hores.

Així mateix, el I Concurs de Llançament de Pinyol d’Oliva va congregar a 56 participants, mentre que l’activitat culinària de la primera jornada va atreure un nombrós públic. La classe de zumba i el taller de ‘bachata’ també han sumat al voltant d’un centenar de persones.

L’alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que ‘cada any busquem incorporar novetats i dissenyar una programació acord a les inquietuds de tots i totes. Aquestes propostes paral·leles als bous han tingut un acolliment molt positiu, per la qual cosa continuarem escoltant i millorant els festejos any rere any’.

Últimas noticias

Contenido relacionado