miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, Premi Nacional a les Tradicions Taurines Populars

Este reconeixement està promogut per la Federació Taurina de Castelló i per la Penya Cultural Taurina de Segorbe.

El dissabte 26, el Teatre Serrà de Segorbe acollirà el lliurament del Premi Nacional a les Tradicions Taurines Populars, guardó que entrega la Unió de Federacions Taurines d’Afeccionats d’Espanya (UFTAE) i que recau, en la seua tercera edició, en l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe.

Este reconeixement està promogut per la Federació Taurina de Castelló i per la Penya Cultural Taurina de Segorbe, que serà entregat per la UFTAE de mans del seu president nacional. Després del lliurament del premi, es farà una ponència de l’Entrada que comptarà amb una taula redona.

Posteriorment, l’Ajuntament de Segorbe ha organitzat la III Gala Taurina en la qual entregarà els premis de la Setmana Taurina de 2019, sent les ramaderies de Fernando Machancoses i Germans Asensi els guardonats.

La jornada comptarà amb la participació de tot el sector taurí de Segorbe, integrat per les penyes i associacions taurines, la Comissió de Bous o els Cavallistes de l’Entrada, entre altres. També han confirmat la seua presència nombroses personalitats relacionades amb el món taurí, arribats de diferents llocs com Pamplona, Beas de Segura, Arganda del Rei, Badajoz, Castelló i València.

Últimas noticias

Contenido relacionado