martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’AVT subvencionarà les activitats turístiques de l’Ajuntament de la Jana

L'Agència Valenciana de Turisme subvencionarà el 70% del cost de les activitats turístiques que havia programat l'Ajuntament de la Jana per a l'any 2019.

L’Ajuntament de la Jana va programar un conjunt d’activitats turístiques amb una oferta variada i repartida al llarg de tot l’any. Un total de 10 activitats agrupades en rutes paisatgístiques i gastronòmiques, històriques, rutes pel casc antic, per les oliveres mil·lenàries i acompanyades per degustacions de productes elaborats en la Jana com les cireres, l’oli d’oliva, préssecs, embotits i alguna que altra sorpresa.

Estes activitats dissenyades conjuntament amb l’empresa turística Rutes Culturals tenien com a objectiu la dinamització de l’economia local, des de les cases rurals a les diferents tendes, bars i restaurant, com als productors locals que treballen al poble i al mateix temps la promoció del nostre poble cap a l’exterior.

“De moment hem realitzat 7 de les 10 activitats programades i l’assistència ha sigut massiva en totes elles i el balanç fins ara és molt positiu, les tres activitats que ens queden aniran enfocades a promocionar la fira agrícola i el mercat de productors de proximitat del mes d’octubre i a presentar i promocionar els nous olis de la nova campanya oleícola que començarà en unes poques setmanes, especialment l’oli mil·lenari” ha indicat el portaveu de l’equip de govern Àlex Vilanova.

Últimas noticias

Contenido relacionado