lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’atur es dispara en 1.435 persones a Castelló

Les polítiques del PSOE i el bloqueig de Sánchez han provocat que la província de Castelló hagi crescut l'atur en 1.435 persones en un mes.

Males notícies per als ciutadans de Castelló. Les polítiques del PSOE i el bloqueig de Sánchez han provocat que la província de Castelló hagi crescut l’atur en 1.435 persones en un mes.

Una dada negativa que avui ha valorat la senadora del PP per Castelló, Salomé Pradas qui ha lamentat que “la inèrcia de les polítiques del PP s’està esgotant” i les polítiques d’esquerra “tornen a fer el de sempre: destruir ocupació”.

A la província de Castelló les dades són especialment sagnants ja que l’atur ha crescut en tots els sectors productius i “no es tracta d’una conducta temporal, sinó que ja comença a ser un problema estructural” ja que si es comparen les dades de l’any passat, l’atur ha crescut en 516 persones més respecte al setembre de l’any passat.

Un increment interanual que se suma al fet que l’afiliació a la Seguretat Social també hagi caigut: res menys que 3.708 persones castellonenques.

Pradas ha lamentat que “el ’ara Espanya’ del PSOE destrueix ocupació i la dada d’aquest setembre és el pitjor des de setembre de 2013”. L’últim setembre amb el PP (2017) es creaven 877 ocupacions al dia, amb el PSOE sol s’han creat 107 a Espanya. Per a la senadora “és una clara mostra de la necessitat que tornin polítiques centrades en la creació d’ocupació com les del PP” i ha lamentat que “els jocs i bloquejos del PSOE ens porten a una desacceleració econòmica sense fre”.

Últimas noticias

Contenido relacionado