domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Associació de Bous al Carrer intentarà de nou derogar el segon metge als festejos taurins

La moratòria a la normativa finalitza l'1 de gener del 2020 i en l'argumentari dels qui rebutgen esta figura està la postura de què "no és necessari"

La Comissió Consultiva de festejos Taurins es reunix este dimarts per fer la valoració dels festejos de Bous al carrer d’este estiu i plantejar propostes d’actuació davant alguns problemes sorgits, segons ha informat la Conselleria. Però des de l’Associació en defensa de tes tradicions de Bous al carrer en la Comunitat Valenciana, el seu president, Alejandro Cano, té molt clar que un dels temes que tornaran a posar sobre la taula és la derogació de normativa que parla “d’eixe segon metge als festejos taurins”.

Segons apunta Cano, l’argumentació “serà la mateixa que hem mantingut perquè hem d’aconseguir que es faça un pas enrere i per això tenim un temps que acaba l’1 de gener”. Entre les raons en contra, l’Associació en defensa de tes tradicions de Bous al carrer en la Comunitat Valenciana es basa en què no és necessari “perquè per tindre un segon metge no se salvaran més vides, el que importe és que els metges que actuen siguen eficients per poder estabilitzar els ferits i que puguen ser traslladats on calgui.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado