martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Arenal Sound ven tots els seus abonaments en menys de 13 hores

Els abonaments VIP es van esgotar en tot just quatre hores i els abonaments generals en menys de tretze.

L’Arenal Sound, que celebrarà la seua onzena edició del 28 de juliol al 2 d’agost de 2020 a la platja de Borriana, ha esgotat tots els seus abonaments en menys de tretze hores després que este diumenge al migdia s’obrira el termini per a la seua adquisició per internet.

Segons fonts de l’organització, els abonaments VIP es van esgotar en tot just quatre hores i els abonaments generals en menys de tretze, sense que encara s’haja anunciat cap artista per al seu cartell de 2020.

Enguany va aconseguir reunir a més de 300.000 assistents i els seus organitzadors s’han fet també amb el control del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), entre altres certàmens musicals espanyols.

En els últims anys l’Arenal Sound arriba a les seues edicions amb els abonaments esgotats mesos abans que comence a sonar la música a la platja de l’Arenal de Borriana.
L’any passat, els 50.000 abonaments que s’ofereixen es van vendre en catorze hores, i enguany, amb el mateix nombre de localitats, es van esgotar una mica abans.

Últimas noticias

Contenido relacionado