martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Arenal Sound prohibirà l’entrada a menors de 18 anys

Els menors de 18 anys no podran accedir a l’Arenal Sound des de la pròxima edició. Així ho ha decidit l’organització del festival, qui ja l’ha fet públic en la seua pàgina web: “No està permesa l’entrada al festival ni a les zones de descans d’aquells que siguen menors de 18 anys quan arribe la data del festival”, es pot llegir en el portal oficial del festival.

Malgrat això, l’organització i el consistori borrianenc van destacar que l’edició de 2019 va ser la més segura de les deu que ja porta el certamen musical, que va comptar amb la instal·lació d’un Punt Violeta d’atenció i informació a víctimes de violència de gènere en coordinació les diferents autoritats policials.

Curiosament, per a la pròxima edició sí que es podran accedir al recinte de concerts els menors de 9 anys, l’accés dels quals serà gratuït i hauran d’anar acompanyats dels seus pares o tutors.

El festival, l’onzena edició del qual se celebrarà a Borriana del 28 de juliol al 2 d’agost del pròxim any, canvia així de rumb en la seua política d’assistents. De fet, el perfil majoritari era el de joves i s’havia convertit en un dels festivals amb assistents més joves del panorama actual.

Preu Entrades
Les entrades eixiran a la venda diumenge que ve 20 d’octubre des dels 39,95 €, d’altra banda, el preu de les entrades VIP serà de 80 euros, per a ambdues, les despeses de gestió no estan inclosos.

Últimas noticias

Contenido relacionado