L’Alcora viu un intens dia taurí amb la ganaderia Lagunajanda

Els alcorins gaudiran de nombrosos espectacles amb bous fins a final de la setmana vinent.

La festa no para en l’Alcora, si hi ha espai per a la tradició i la cultura, no s’entén la festa alcorina sense la dimensió taurina, que és una de les que més veïns i turistes atrau en estes festes.

Després de completar en el matí del dissabte el muntatge dels cadafals, els bous de patrocinats per l’Il·lm. Ajuntament de l’Alcora han sigut els protagonistes de la vesprada. A les 17.00 han entrat els 6 bous braus i han sigut provats a les 18.00. La seua actuació ha sigut noble i neta sense cap tipus de ferit.

Guardes (Número: 42, guarisme: 3), Glorioso (Número: 29, guarisme: 3) eren els dos bous patrocinats per l’Ajuntament; que han acompanyat a Bocina, de la ramaderia El Trébol ( Número: 10, guarisme 4), que patrocinava la penya A.C. Platanera; Murcianito (Número: 22, guarisme: 3) de la ramaderia Adolfo Martín Andrés patrocinat per la penya Rincón Taurino. Durant l’acte s’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’ex soci de la penya “Antonio del Yuppys”.

La nit taurina conclou amb els bous embolats, on els bous provats durant la vesprada faran demostrar el valor i habilitat dels joves i rodaors de l’Alcalatén.