miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Alcora prepara els pressupostos participatius 2020

L’Ajuntament de l’Alcora està treballant en l’elaboració dels pressupostos participatius de 2020.

L’alcalde, Samuel Falomir, i el regidor de Participació Ciutadana, Manu Rubio, han explicat que s’està preparant el procediment per a la posada en marxa de la iniciativa.

Segons han avançat, el Govern local proposarà 5 projectes recollits en el seu programa electoral i els veïns decidiran quin s’executarà en el pròxim exercici. Aquestes actuacions són: ampliació del Casal Jove, extensió del Pla d’Accessibilitat, rehabilitació de la Torre del Repés, nova zona verda al carrer Corts Valencianes, renovació de les escales del carrer Azulejera. A més, s’inclourà un apartat en el qual els veïns podran indicar altres propostes.

Es destinarà al voltant de 200.000 € dels comptes municipals de 2020 a aquest procés participatiu, tal com han indicat.

Falomir i Rubio han avançat també que s’habilitarà una urna a l’Ajuntament perquè els ciutadans puguen presentar els models d’instàncies que s’estan preparant per a la iniciativa i també es podrà votar a través de la pàgina web municipal (www.lalcora.es).

Una altra de les accions previstes és la realització de campanyes de divulgació de la iniciativa en diferents punts concorreguts de la localitat, entre ells, el mercat dels dimecres.

“Es tracta d’un important instrument de participació directa de la ciutadania als pressupostos municipals, per la qual cosa esperem que tinga una bona acceptació”, han destacat.

Últimas noticias

Contenido relacionado