martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Alcora desbloquejarà el PAI Camí Santa, després de més de 10 anys paralitzat

Falomir: “Es tracta d'una actuació molt important, que permetrà el creixement industrial i la creació de llocs de treball a l'Alcora”.

Després de més de 10 anys paralitzat, l’alcalde de l’Alcora ha anunciat el desbloqueig del PAI industrial Camí Santa, que compta amb una superfície de 107.848,56 m².

Falomir ha avançat que, en l’actualitat, s’està acabant de redactar el projecte, que està previst que comence a executar-se el pròxim any 2020.

Es tracta d’una actuació “molt important”, que permetrà el creixement industrial i la creació de llocs de treball a l’Alcora.

Cal recordar que al gener de 2005 es va dur a terme l’aprovació definitiva del programa i la seua adjudicació, i al desembre de 2008, l’agent urbanitzador va paralitzar el projecte, havent-se executat el 59,60% de les obres d’urbanització.

En conseqüència, l’Ajuntament va procedir a la resolució del contracte d’adjudicació del PAI, per incompliment de la mercantil, al no haver finalitzat les obres en el termini de 3 anys.

“Després de molts anys estancat, era necessari reprendre el projecte, i d’aquesta manera, propiciar l’establiment de nous negocis al nostre municipi, la qual cosa comportarà la generació de noves oportunitats laborals”, ha indicat l’alcalde.

Últimas noticias

Contenido relacionado