domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Alcora acollirà la I Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme el dissabte

Dissabte que ve 12 d’octubre, coincidint amb la tradicional ‘Fira del Comerç’, l’associació ‘Amics de la Numismàtica i el Col·leccionisme de l’Alcora’ celebrarà la primera edició de la Fira d’Antiguitats i Col·leccionisme.

L’esdeveniment, organitzat per esta agrupació que es va donar a conéixer fer uns mesos en la localitat, reunirà a més de 40 expositors procedents de Castelló, València, Tarragona, Barcelona, Girona, Terol, Saragossa, Osca, Albacete, Múrcia i París. Monedes antigues, joguets clàssics, segells, ceràmica, rellotges o objectes militars, seran sol alguns dels interessants articles que podran adquirir aquells que visiten la fira, que romandrà oberta de les 9 h a les 21 h.

S’espera una gran afluència de públic i que la fira es consolide com una cita clau per als afeccionats de la província. Des de l’associació s’han mostrat molt il·lusionats amb la seua celebració. El president del col·lectiu, Jorge Traver, ha agraït “la predisposició dels veïns del poble i dels expositors vinguts d’altres províncies, que des del primer minut s’han bolcat perquè esta iniciativa es puga dur a terme”. A més, Traver ha destacat “l’interés que ha suscitat la nostra associació a l’Alcora, ja que en pocs mesos, tenim quasi cinquanta socis adherits”.

L’esdeveniment també comptarà amb el patrocini de l’Ajuntament, la Caixa Rural San José i nombroses empreses locals que ha volgut col·laborar en la mostra. A més, també inclourà una rifa solidària d’articles de col·lecció en benefici de l’Associació Castelló Contra el Càncer.

Últimas noticias

Contenido relacionado