lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’alcaldessa de Castelló formalitza la denúncia per les amenaces rebudes

La primera edil lamenta que s'haja utilitzat "una institució tan volguda com l'UJI" per a realitzar aquests atacs que, considera, "són d'una covardia total i absoluta".

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha formalitzat la denúncia davant la Policia Nacional este dimarts al matí perquè s’investiguen els fets, encara que ahir ja es van posar en coneixement del cos de seguretat. La primera edil lamenta que s’haja utilitzat “una institució tan volguda com l’UJI” per a realitzar aquests atacs que, considera, “són d’una covardia total i absoluta”. D’altra banda, Marco vol agrair les mostres de suport rebudes per representants de diferents grups polítics i institucions que, públicament o en privat, li han traslladat el seu suport en les últimes hores.

Pel que fa a les investigacions, hauran de ser les unitats competents en ciberdelictes qui decidisquen quina és la via a seguir, ja que no s’ha d’oblidar que mentre l’alcaldessa de Castelló rebia les amenaces a través d’eixe conter, passava el mateix amb l’alcalde de Pamplona a través de la Universitat de Navarra.

 

 

 

 

Últimas noticias

Contenido relacionado