lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Ajuntament presenta el Cartell de la Fira d’Onda 2019

Prades: "És la imatge que representa nostra Fira d' Onda, sens dubte el primer acte de la nostra festa".

L’Ajuntament ha presentat el Cartell de la Fira d’ Onda 2019 a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura. La il·lustració triada ha sigut la del ondense de 34 anys, Jesús Tauste Martí. El jove va presentar el seu cartell al costat dels altres 13 participants i ha sigut el guanyador de 700 euros, és a dir el preu ha augmentat en 100 euros respecte a l’any passat.

La regidora de Cultura i Festes, María Prades, explica emocionada que “La presentació del Cartell és la imatge que representa nostra Fira d’ Onda, i sens dubte és el primer acte de la nostra festa”.

Jesús s’havia presentat més vegades al concurs, però no havia guanyat fins ara. El jove ondense destaca que el seu cartell representa el taulell tan característic d’Onda. El guanyador insisteix que té un missatge molt clar: ” la Fira d’ Onda es viu al carrer per això el lema ‘carrer Fira d’Onda’ “.

La fallada del jurat va ser ahir en el mateix lloc de l’exposició, on la futura Reina, Simi Slatinska i la Dama de la Fira, Elisabeth Brun, al costat de María Prades, tinent d’alcalde de Cultura i Festes, dues persones relacionades amb el món artístic i dos membres de la Junta de Festes van debatre i per fi van seleccionar el Cartell de la Fira d’ Onda 2019.

Últimas noticias

Contenido relacionado