martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Ajuntament de Peníscola sotmetrà a votació dues propostes de la ciutadania per incloure en el pressupost 2020

Les propostes rebudes i sobre les quals han informat favorablement els tècnics municipals contemplen la instal·lació d’un separador en la Biblioteca Municipal per aïllar la zona infantil de la resta de zona d’estudi, així com la millora del frontó en la zona poliesportiva.

La Regidoria de Participació Ciutadana, juntament amb la Regidoria d’Hisenda, ha confirmat la posada en marxa de les votacions de les propostes de la ciutadania per poder ser incloses en el pressupost municipal de l’any pròxim.

Entre els dies 28 i 31 d’octubre s’estableix el període de votació de propostes en el Servei d’Atenció Ciutadana.

Tal com es va marcar en el procediment inicial dels anys anteriors, després de la recepció de les propostes ciutadanes, els tècnics municipals les han avaluat i hi han informat. Després d’aquest procés, s’hi han descartat aquelles propostes que no són competència municipal o bé no acompleixen normatives, en aquest cas, les de seguretat.

Las propostes que han sigut informades com a favorables per part dels tècnics municipals es traslladaran en els pròxims dies als grups municipals, així com les explicacions dels informes desfavorables sobre les propostes descartades, en una Junta de Portaveus, tal com marca el procediment; després d’això, es procedirà a la votació” ha explicat el regidor de l’àrea de Participació, Ramón Simó.

Les propostes veïnals

Les peticions de les veïnes i veïns de la ciutat que es van rebre en l’àrea de Participació Ciutadana incloïen obres i millores en equipaments i instal·lacions, així com propostes d’activitats.

La insonorització de la zona infantil de la Biblioteca Municipal així com la il·luminació i millora del frontó són les dues propostes sobre les quals s’ha informat favorablement i que, en conseqüència, aniran a votació per a la inclusió en el pressupost 2020.

La resta de propostes rebudes han sigut informades desfavorablement per part dels tècnics de l’Ajuntament per no complir amb la normativa o per no tractar-se de competències municipals.

Pel que respecta a la instal·lacio d’una pista de patinatge sobre gel per a la campanya de Nadal, una altra de les propostes rebudes, des de les regidories de Comerç, Esports i la de Cultura, a la vista de l’informe tècnic desfavorable, “es valorarà la possibilitat de contactar amb alguna empresa externa que gestione aquest tipus d’infraestructures de lloguer temporal, per poder comptar amb aquesta activitat a preus populars durant el període nadalenc, sense inversió per part de l’administracio, tal com es du a terme en altres municipis, la qual cosa no entraria en col·lisió amb l’informe tècnic” ha explicat Simó.

Últimas noticias

Contenido relacionado