L’Ajuntament de Peníscola entrega els Premis del Concurs de Fotografia del Programa de Festes 2019

L'Ajuntament de Peníscola va fer lliurament ahir dels Premis del Concurs de Fotografia que va posar en marxa la regidoria de Festes i Cultura. Les imatges guanyadores van ser seleccionades a través de xarxes socials i són les que ocupen la portada i contraportada del programa oficial de les Festes Patronals 2019.

La imatge titulada Tendresa, de l’autora María Monllaó Arnau, i la instantània Ànima expectant, de l’autor José Martos Marqués, han guanyat el primer i segon premi, amb una remuneració econòmica de 200 € i 100 € respectivament.

En el concurs van participar 18 imatges i, després de la votació popular a través de Facebook, es van seleccionar les cinc imatges més votades: Tendresa, de María Monllaó Arnau; Grup, de Pere Martell Cheto; Sentiments i tradicions de bressol, d’Estefanía Blas Ortiz; Compartint devocions, de Pere Martell Cheto, i finalment, Ànima expectant, de José Martos Marqués. Posteriorment, el jurat -compost per Begoña Montía i Ignacio Oms (tots dos fotògrafs professionals) i la Cort d’Honor- van seleccionar les dues guanyadores.

El regidor de Cultura, Festes, Joventut, Participació Ciutadana i Educació, Ramón Simó González, acompanyat per l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, va entregar ahir els diplomes i va felicitar els guanyadors.