martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’aeroport de Castelló promou noves rutes davant l’empresariat d’Alcalà-Alcossebre

L'aeroport acull una trobada amb el col·lectiu empresarial.

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha exposat les noves rutes que oferirà pròximament l’aeroport de Castelló davant representants de l’empresariat d’Alcalà-Alcossebre, que han manifestat la seua satisfacció amb l’obertura de les connexions.

L’aeroport ha acollit l’acte de presentació de la nova revista que ha editat l’Associació d’Empresaris Alcalà-Alcossebre, una entitat que reuneix els principals representants del teixit econòmic de la localitat.

El director de Aerocas ha subratllat la importància de l’empresariat en el desenvolupament de l’aeroport, “ja que és un agent fonamental en l’articulació d’una oferta atractiva per als visitants que accedeixen al territori”.

A més, ha detallat les noves connexions que pròximament connectaran amb destinacions europees: Londres-Luton, que arranca el 9 de desembre amb dos vols setmanals; Viena, que comença el 30 de març de 2020 amb dues freqüències a la setmana; i Marsella, que s’inicia el 14 d’abril amb una freqüència a la setmana. Les tres tindran una vigència de tres anys.

Així mateix, Joan Serafí Bernat ha explicat que Aerocas està ultimant el llançament d’un pla de creixement en els mercats europeus, que té com a objectiu potenciar el desenvolupament del trànsit comercial de l’aeroport en els pròxims tres anys.

D’altra banda, Bernat ha fet balanç de la campanya estival en l’aeroport, “que ha sigut la millor des de l’obertura al trànsit de la infraestructura”. Segons ha detallat, en els mesos de juny, juliol, agost i setembre s’han registrat un total de 63.452 passatgers.

Per part seua, el president de l’Associació d’Empresaris Alcalà-Alcossebre, Jesús Sanmartín, ha assegurat que les noves connexions que ofereix l’aeroport “constitueixen una oportunitat per al sector turístic, ja que incideixen en mercats potents com són Regne Unit, França i Àustria”.

Sanmartín ha assenyalat que els empresaris “concebem l’aeroport com una cosa pròpia, ja que està estretament vinculat al sector turístic, d’ací la necessitat de col·laborar per al desenvolupament de la zona”.

En l’acte també ha estat present l’alcalde d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, Francisco Juan.

Últimas noticias

Contenido relacionado