miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’aeroport de Castelló posarà en marxa la seua nova ruta a Viena el 30 de març

La nova ruta entre l’aeroport de Castelló i Viena arrancarà el pròxim 30 de març de 2020 i estarà operativa durant set mesos, fins al 23 d’octubre, ampliant en huit setmanes el calendari previst.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha detallat que l’aerolínia Wizz Air té a la venda els bitllets de la nova connexió, que operarà amb dues freqüències setmanals, en dilluns i divendres.

Bernat ha destacat que la previsió inicial era que la ruta operara durant 22 setmanes, període que s’ha ampliat fins a les 30 setmanes.

“És una satisfacció que l’enllaç amb Viena abaste també la temporada primaveral, ja que permetrà canalitzar turistes austríacs al llarg d’un ampli període, contribuint així a la desestacionalització del sector turístic a la província de Castelló”, ha assenyalat el director d’Aerocas.

Joan Serafí Bernat ha recordat que esta connexió s’ha tramitat a través del segon pla de posicionament de l’aeroport de Castelló en els mercats turístics europeus. Esta campanya també ha possibilitat una connexió anual amb Londres-Luton, que arranca el pròxim 9 de desembre, i una altra amb Marsella, que comença el 14 d’abril. Estes tres rutes tindran una vigència de tres anys.

Últimas noticias

Contenido relacionado