martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’aeroport de Castelló aconsegueix a l’agost el seu millor registre mensual amb 18.788 passatgers

L’aeroport de Castelló ha tancat el mes d’agost amb 18.788 passatgers, el registre mensual més elevat des de l’engegada de les instal·lacions. A més, s’han comptabilitzat 836 moviments d’aeronaus, segons ha informat Aerocas en un comunicat.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha manifestat que aquestes xifres “corroboren que la present temporada estival és, en termes d’activitat, la millor per a l’aeroport de Castelló des de la seua obertura al trànsit”.

Segons ha assenyalat, el creixement de persones usuàries “ha sigut possible gràcies al pla de posicionament de l’aeroport en els mercats turístics internacionals promogut per Aerocas, que ha permès la captació de noves rutes, que s’han sumat a les ja existents”.

Sobre l’increment en els moviments d’avions, Bernat ha explicat que “es deu al desenvolupament del trànsit comercial i a l’important creixement que està tenint l’aviació general en l’aeroport, on han obert base dos escoles de pilotatge”.

Pel que fa al balanç anual, en els huit primers mesos de l’any es porten comptabilitzats 92.664 passatgers i passatgeres, la qual cosa suposa un increment del 14 per cent respecte al mateix període de l’exercici anterior. Respecte als moviments d’aeronaus, entre gener i agost es comptabilitzen un total de 4.017, triplicant la xifra de l’any anterior.

Últimas noticias

Contenido relacionado