martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Alba ret homenatge a la seua patrona

La Vall d’Alba va dedicar la jornada de hui a la Immaculada Concepción, amb una missa solemne i una vistosa ofrena floral a la imatge de la patrona que, després, va ser treta en processó pels principals carrers de la localitat. Un intens i emocionant programa religiós, en el qual es va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Mestresses de casa ‘L’Alba’, que va permetre als valldalbencs, una vegada més, mostrar la seua devoció per la patrona de la localitat.

Una jornada en la qual els xiquets i els joves van tornar a tindre un especial protagonisme. Les penyes van celebrar el tradicional menjar de germanor que, com ocorre cada any, va reunir un gran nombre de xics i xiques del poble per a, en un ambient distés, preparar les paelles o les graellades de carn als voltants del Pavelló Multi usos. I, una vegada finalitzada el menjar, els participants van realitzar un recorregut per les penyes del poble per a celebrar una degustació de xopets. Això sí, acompanyats per una sorollosa i festiva xaranga, i mentre demanaven als veïns que els tiraren aigua per a refrescar-se.

Demà serà el dia dedicat al patró, Sant Joan Baptista. I a més dels tradicionals actes religiosos, s’iniciaran els populars i multitudinaris tancaments valldalbencs que, de ben segur, atrauran nombrosos afeccionats de la província, com ha ocorregut en totes les anteriors edicions. En esta ocasió seran caps de bestiar de la ramaderia de Miguel Parejo. Tampoc faltarà demà la no menys tradicional i multitudinària nit de disfresses.

Últimas noticias

Contenido relacionado