miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Alba nomenarà oficialment a Lara Mas Edo com a reina de les festes

La Vall d'Alba nomenarà oficialment a Lara Mas Edo com a reina de les festes patronals de la localitat.

La Vall d’Alba nomenarà oficialment a Lara Mas Edo com a reina de les festes patronals de la localitat.

L’acte tindrà lloc Divendres 16 d’agost a la nit en la plaça Major, i la nova reina estarà acompanyada per les joves Nerea Alba Traver i Shakira Mampel García, com a dames d’honor, i de les xiquetes Elena Montoliu Gual, Balma Mateu Traver, Ariadna Valverde Ibáñez, Yasmin Sekkoumi Ait Bahcine, Janira Prada de Conflent Capdevila i Ainhoa Vicent Monfort com a dames de la cort d’honor infantil.

L’alcaldessa de la Vall d’Alba, Marta Barrachina, assegura que Laura, així com les joves i les xiquetes de la seua cort d’honor, “viuran una experiència inoblidable” i agraeix a totes elles, igual que a les seues respectives famílies. “que participen de manera activa en les tradicions de la localitat. De fet, estem orgullosos de les joves de la Vall d’Alba s’interessen per les tradicions, les festes i la cultura del nostre poble”, indica Marta Barrachina.

L’acte de nomenament oficial de Lara Edo Mas com a reina de les festes servirà per a donar inici a una intensa ‘setmana cultural’ que s’allargarà fins al 23 d’agost, jornada en la qual començaran les festes en honor a Sant Joan Baptista i la Immaculada Concepción, els patrons del municipi; i que s’allargaran fins a l’1 de setembre.

Últimas noticias

Contenido relacionado