martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Vall d’Alba gaudeix de la seua nit més divertida

Dimecres i dijous que ve, la Vall d'Alba retrà homenatge als seus patrons.

La Vall d’Alba viu amb intensitat les seues festes patronals i la totalitat de festejos que s’han celebrat fins ara “han comptat amb una molt elevada participació popular”, afirma l’alcaldessa del municipi, Marta Barrachina, qui es mostra “molt satisfeta” de l’acceptació veïnal del programa de festes que es desenvoluparà fins diumenge que ve.

Una excel·lent prova de l’èxit popular de les festes valldalbenses va ser la nova edició de l’espectacle “Tu cara me suena”, que enguany va arribar a la seua setena convocatòria, i en la qual, emulant el popular format televisiu, les penyes i grups d’amics imiten cada any als artistes més famosos d’ara i d’abans.

Tots els grups participants van aconseguir arrancar l’aplaudiment i la riallada del públic que va abarrotar la plaça Major. The S’Penxoll’s va ser el grup guanyador amb la seua imitació del duo humorístic Cruz i Raya. En segon lloc va quedar La Conillera amb la seua recreació d’un dels últims èxits de Rosalia; i en tercera posició es va classificar Kintos 19 amb la seua recreació del tema “María”, de Ricky Martin.

Dimecres i dijous que ve, la Vall d’Alba retrà homenatge als seus patrons. Primer serà a la Immaculada Concepción i l’endemà a Sant Joan Baptista. I al mateix temps, i fins al diumenge, se succeiran les activitats infantils, els espectacles taurins i les animades nits de revetla.

Últimas noticias

Contenido relacionado