domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La tradicional cercavila de penyes i un concert solidari, protagonistes de hui a la Fira d’Onda

Es presenta el concert solidari amb Luz Casal en el seu gira "Que corra el aire", a benefici de les dues associacions contra el càncer d'Onda.

La ciutat d’Onda celebra el seu primer dissabte de Fira amb la tradicional cercavila de penyes, molta música i un cartell taurí d’excepció.

A les 13 hores ha començat la Cercavila de les penyes, en les quals més de dues-centes penyes i més de 40 xarangues han recorregut el centre de la ciutat, acompanyades de la Banda de la Unió Musical Santa Cecília, i amb la presència de la Reina i Dama i la Reina infantil, acompanyant i Cort d’Honor infantil, la Junta de Festes i la Corporació municipal. Durant la cercavila, ells han estat en l’ofrena de flors als patrons de la ciutat: l’Esperança, Sant Roc i el Santíssim Salvador.

En finalitzar l’ofrena, els onders han cantat l’Himne d’El Salvador. Després de l’ofrena, les penyes han recorregut els carrers demanant als veïns que els tiren aigua, cantant i ballant al ritme de les xarangues.

La tinent d’alcalde de l’Àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha destacat: “La cercavila és un dels actes més arrelats i esperats de la nostra Fira”.

Al llarg de la vesprada, la música s’ha convertit en la protagonista i les penyes organitzen les seues festes obertes al públic celebrant aniversaris amb xarangues i orquestres en diferents del municipi.

Luz Casal en concert

El primer dissabte de Fira a les 23 hores en el Recinte de Festes va actuar Luz Casal amb la seua gira “Que corra el aire”, qui va oferir un concert solidari amb motiu de la investigació contra el càncer.

Últimas noticias

Contenido relacionado