miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Regidoria d’Innovació Digital de Vinaròs habilita el portal tributari

La nova eina s'ha creat dintre del web municipal i permet als veïns realitzar el pagament en línia d'autoliquidacions o multes a través de la targeta bancària.

L’Ajuntament de Vinaròs ha fet un pas més endavant per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent, amb la posada en marxa del portal tributari, per facilitar als veïns les gestions amb l’administració. Es tracta d’un nou servei impulsat des de la Regidoria d’Innovació Digital perquè els ciutadans puguen tramitar en temps real les autoliquidacions o pagament de multes des de l’ordinador.

El regidor de l’àrea, Hugo Romero, ha explicat que “s’ha treballat per crear un portal tributari senzill i intuïtiu on els usuaris només cal realitzen tots els passos que s’indiquen per fer la gestió”. En aquest sentit, ha detallat que es poden fer autoliquidacions, com ara, pagar les taxes de llicència d’obra, drets d’exàmens, les matrícules a l’Escola d’Art o també activitats esportives, entre altres.

Pel que fa al pagament de les multes també permet realitzar la gestió d’una forma senzilla, a més la plataforma és capaç de detectar si l’abonament es fa de forma voluntària, abans de vèncer el termini establert, i per tant aplicar el descompte corresponent. D’altra banda, el regidor Romero detallava que de moment els veïns encara han d’anar fins a l’Ajuntament per demanar el full de l’autoliquidació que vulguen realitzar. Un cop el tinguen, llavors ja podran fer el pagament des de qualsevol ordinador seguint els passos que s’indiquen des del portal tributari.

Romero assenyalava que aquest és un primer pas i en els propers mesos la plataforma inclourà més serveis com la compra d’entrades per a espectacles, reserva d’espais municipals o el pagament de rebuts, tot amb l’objectiu de facilitar als veïns les gestions amb l’administració.

Últimas noticias

Contenido relacionado