martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Policia Local de Castelló localitza a la platja del Gurugú un fardell de droga de 34 quilos de pes

El responsable del servei de socorrisme de la platja va ser qui va albirar el paquet sospitós surant a la deriva a uns 600 metres de la riba del mar.

Agents del servei especial de vigilància de platja de la Policia Local de Castelló han localitzat aquest dimecres un fardell de droga d’aproximadament 34 quilos de pes que es trobava a la deriva enfront de la platja del Gurugú. Els fets es van produir sobre les 18.15 de la vesprada quan el responsable del servei de socorrisme de platja va observar que a mitjà quilometre de la costa s’albirava un objecte voluminós que semblava sospitós.

Fins al lloc es va desplaçar immediatament un socorrista, el qual en arribar al costat de l’embalum, va observar que es tractava d’un fardell embolicat en tela que portava algun temps a la deriva. El personal d’emergències va remolcar l’embalum fins a la platja on dos agents del servei especial de platges de la Policia Local de Castelló estaven esperant per a fer-se càrrec d’aquest objecte.

Els dos policies van traslladar el fardell fins a les seues instal·lacions situades enfront del Planetari de Castelló i després d’examinar l’embalum sospitós, van aconseguir esbrinar que es tractava d’un fardell de droga que anava embolicat per un teixit de color negre molt resistent.

En obrir el fardell, els agents van localitzar nombrosos paquets d’una substància molt similar a l’haixix pel que van donar avís a la Policia Nacional perquè es fera càrrec de la droga en ser competència d’aquest cos de seguretat de l’Estat.

Fins al lloc es va traslladar una dotació de la policia judicial que va recollir la droga i iniciarà una investigació per a esbrinar la procedència de la substància estupefaent aprehesa.

Últimas noticias

Contenido relacionado