miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La pluja obliga a suspendre la Festa de les Paelles a Borriana

També s'anul·la la Gimcana per equips i es traslladen les activitats infantils de la vesprada a l'interior del Centre Municipal de Cultura la Mercé

L’Ajuntament ha decidit davant les previsions meteorològiques de pluges fortes aquesta vesprada i nit, suspendre la Festa de les Paelles, un esdeveniment que tenia previst reunir a més de 1.700 persones en el Recinte de la Festa en la plaça de la Fira aquesta nit, en la setena jornada de celebració de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia.

També s’anul·la la popular Gimcana per equips i es traslladaran a la Llar Fallera les actuacions musicals del duo TWINS i de la gran Orquestra Mònaco que estaven previstes en el Recinte de la Festa per a amenitzar la Festa de les Paelles. El duo Twins començarà a les 00.00 hores i a continuació ho farà l’Orquestra Mònaco.

Pel que fa a les activitats infantils a càrrec de Baobab Oci Creatiu, previstes per a aquesta vesprada, de 18 h a 20 h a la plaça de la Mercé, es traslladen, igual com ahir, a l’interior del Centre Municipal de Cultura la Mercé, a la mateixa hora.

La jornada del dimecres ja es van haver de suspendre els actes taurins de la vesprada, que es van haver de reubicar en la jornada festiva d’ahir dijous, i també es va haver de traslladar el Recinte de la Festa dimecres i dijous a la nit a la Llar Fallera.

Últimas noticias

Contenido relacionado