martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La pluja obliga a cancel·lar l’entrada de Bous i Cavalls de Segorbe

Així mateix, també se suspenen els festejos taurins de la vesprada. A la nit, els bous embolats es realitzaran si les condicions meteorològiques i de la plaça així ho permeten

Hui s’ha confirmat el pronòstic meteorològic i la pluja ha obligat a suspendre la cinquena Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe. Una decisió que han pres tant els cavallistes com la comissió de bous i l’equip de govern per a preservar la seguretat de tots.

La cinquena Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe s’ha suspés a penes cinc minuts abans del seu inici a causa de les condicions maternologies que han provocat que el carrer Colón no estiguera en les condicions necessàries i segures per a la seua realització.

Una difícil decisió que ha hagut de prendre tant els cavallistes com la comissió de bous i l’equip de govern. I és que la seguretat és el més important.

L’Ajuntament de Segorbe ha volgut “agrair la comprensió dels veïns de Segorbe i visitants que han entés la cancel·lació de l’Entrada”.

Així mateix, també se suspenen els festejos taurins de la vesprada. A la nit, els bous embolats es realitzaran si les condicions meteorològiques i de la plaça així ho permeten.

Últimas noticias

Contenido relacionado