martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Junta Local coordina la seguretat de la Fira de Sant Miquel i la Fira d’Onda

Ballester: "Volem una ciutat més segura on la violència no tinga cabuda i per a això la labor policial és fonamental".

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit aquest matí a Onda per a coordinar els diferents dispositius per a Fira de Sant Miquel, que se celebrarà del 26 al 29 de setembre, i Fira d’Onda, del 18 al 27 d’octubre, on s’espera l’afluència multitudinària de persones.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, han presidit la taula que ha reunit diferents comandaments de Policia Local, Guàrdia Civil i Policia Nacional.

En la Junta també s’ha destacat el descens dels casos de violència de gènere en la localitat així com el reforç de la campanya de sensibilització sobre civisme i contra agressions sexistes que l’Ajuntament està desenvolupant per a Fira d’Onda, amb més punts violetes i una major inversió en comunicació per a conscienciar a la població i visitants.

“Volem una ciutat més segura on la violència no tinga cabuda i per a això la labor policial és fonamental. Coordinarem esforços perquè tots puguem gaudir d’unes festes sense incidents”, ha comentat Ballester.

Últimas noticias

Contenido relacionado