martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Guerra Civil, protagonista del Dia Internacional del Turisme de Nules

Amb motiu del Dia Mundial del Turisme que se celebra el 27 de setembre, l’Ajuntament de Nules està preparant per al diumenge 29 de setembre una activitat relacionada amb la Guerra Civil i el seu pas per aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa.

En concret ha sigut la Comissió Tècnica de Patrimoni, creada recentment per l’actual Regidoria de Patrimoni, la que ha dissenyat un itinerari de dues hores que recorrerà diversos llocs turístics de la localitat. Així doncs, la ruta tindrà el seu punt de partida en la plaça Major, on es parlarà de l’impacte dels bombardejos per a continuar pels carrers Major i de Beranger, passant per l’edifici de Correus i el Convent fins a arribar a l’avinguda del Millars on s’agafarà un autobús per a visitar els blocaus i els habitatges de primera línia de les platges de Nules, on finalitzarà el recorregut.

“En l’actualitat el turisme històric i bèl·lic es troba en apogeu i Nules desafortunadament fou un dels municipis més damnificats per la Guerra Civil que compta amb un patrimoni important. De fet, des de l’Ajuntament estem treballant per a potenciar aquest patrimoni per a poder oferir una oferta turística més atractiva”, comenta el regidor de Turisme, Guillermo Latorre.

Les places són limitades a 50 persones, de manera que les persones interessades poden fer la inscripció a l’estand de la Tourist Info Nules instal·lat a la Fira Agrícola els dies del 19 al 22 de setembre o a l’adreça [email protected]

Últimas noticias

Contenido relacionado