miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Fira Outlet Street Market torna a Castelló per a potenciar el comerç local

La plaça Santa Clara de Castelló acollirà des del dijous dia 3 d’octubre al diumenge dia 6 una nova edició de la fira del comerç local dedicada a l’outlet Castelló Street Market. La cita està organitzada per l’associació Castelló Espai Comercial amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Innovació Comercial, que dirigeix el primer tinent d’alcalde i edil David Donate.

Amb Castelló Street Market, l’organització i l’Ajuntament busquen donar suport als empresaris del petit i mitjà comerç tradicional gràcies a un espai obert i públic en ple centre de ciutat on poder oferir producte outlet a preu econòmic i atractiu i donar a conéixer les botigues tradicionals.

Així, la plaça Santa Clara albergarà 31 estands des d’este dijous i fins a les 14.00 hores del pròxim diumenge dia 6 d’octubre. La fira obrirà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores durant este dijous, divendres i dissabte. El diumenge, l’obertura serà de 10.00 a 14.00 hores.

En esta V edició de Castelló Street Market, l’associació Espai Comercial ha organitzat un concurs per a promocionar la fira de l’outlet i el comerç local dotat de 300 euros. Per a això, els participants han de pujar a Instagram una foto d’este esdeveniment amb l’etiqueta #CsStreetMarket. Les condicions del concurs es poden consultar en el perfil de Facebook de Castelló Espai Comercial.

Últimas noticias

Contenido relacionado