viernes, 24 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Fira Medieval atrau a més de 10.000 visitants a Onda

L'esdeveniment capta al turisme de costa, de nacionalitat espanyola, francesa i anglesa, que omplen els comerços i restaurants.

La Fira Medieval ha arribat a la seua fi amb un balanç positiu quant a afluència de visitants durant el passat cap de setmana, xifrats segons la policia local en més de 10.000.

L’impacte econòmic de l’esdeveniment ha sigut de pròxim al milió d’euros i l’ocupació en restaurants i hotels ha arribat al 100%. Tot això malgrat les altes temperatures registrades durant els tres dies per l’onada de calor.

La cita ha aconseguit atraure, fruit de la campanya promocional, al turisme de costa de la província, de nacionalitat espanyola, francesa i anglesa, principalment. Tal com ha destacat en roda de premsa María Baila, regidor de Promoció Econòmica: “Onda aposta per fomentar el turisme, per la qual cosa s’ha invertit esforç a promocionar la nostra ciutat al llarg de la costa de Castelló”. I afirma, “aquest equip de Govern continuarà treballant per a donar a conéixer l’oferta i experiències que ofereix Onda i atraure cada vegada més afluència de públic”.

Així mateix, alguns restaurants d’Onda han oferit a visitants i autòctons un menú especial amb picada d’ullet medieval. “Aquesta oferta gastronòmica ha funcionat molt bé aconseguint que no solament s’òmpliguen els restaurants pròxims al centre històric”, ha subratllat Balla.

Una fira sense incidents

D’altra banda, també ha participat en la roda de premsa el comissari de Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, qui ha destacat que “malgrat l’onada de calor la Fira ha transcorregut sense incidents i s’ha reforçat el dispositiu de seguretat amb 25 efectius policials concentrats en el centre històric”.

Esquerre ha afegit que “quedava reservada la seguretat a nivell d’emergència 4, revisant vehicles en pàrquings dels voltants de la Fira Medieval”.

Últimas noticias

Contenido relacionado