martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La ‘Fira del Coent’ de Borriana s’amplia a dos dissabtes dins de les Festes de la Misericòrdia

Es podrà gaudir dels seus productes i elaboracions els dies 7 i 14 de setembre, en horari de 18 a 22.30 hores en la plaça de la Mercé

La cinquena edició de la ‘Fira del Coent’ de Borriana ampliarà els dies de celebració als dos dissabtes de la setmana festiva i comptarà amb música en viu. Així es podrà gaudir dels seus productes els dies 7 i 14 de setembre, en horari de 18 a 22.30 hores en la plaça de la Mercé, dins de la programació especial de les Festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia, Patrona de la ciutat.

Segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, amb aquesta decisió, es possibilita que les persones que ho desitgen que tinguen més opcions per a poder degustar i delectar-se amb “aquestes delícies gastronòmiques típiques de la ciutat”.

En aquesta edició seran sis les carnisseries que mostraran i posaran a la disposició dels assistents a la Fira les diferents elaboracions i preparacions que es fan del coent.
Concretament, Calç Picú, Carnisseria Cati, La Cabanenca, Carnisseria Carme, La Boutique de la Carne i Carnisseria Manoli, que seran els encarregats d’exposar, donar a degustar i vendre el producte per excel·lència de Borriana que des de la creació de la marca ‘Coents de Borriana’ ha aconseguit “popularitat i molt incondicionals, més enllà de les fronteres geogràfiques de la capital de la Plana Baixa”, ha manifestat la regidora.

A més ha indicat que la ‘Fira del Coent’ comptarà els dos dies amb l’amenització musical en viu a càrrec del segell Naraniga. Així, el dissabte 7 de setembre serà amb ‘Naraniga Survivors Selectors’, un All Stars dels selectors i selectores especialistes en música negra des del funk al soul passant per la cumbia o la música brasilera.

I per al dissabte 14 el ‘Festival Maig di Gras /Second Line djs’, un resum de la millor música de pura arrel negra punxada en vinil, sons i ritmes que inspiren apoderament, comunitat i revolució.

Últimas noticias

Contenido relacionado