domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Diputació de Castelló i Montanejos subscriuen un conveni per a la promoció turística

El president José Martí destaca que Montanejos és un referent turístic de la Comunitat Valenciana.

La Fundació de Turisme de Montanejos rebrà 25.000 euros del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló per a la realització d’accions de promoció de la localitat i d’esdeveniments com la IV Fira del Formatge Artesà de la Comunitat Valenciana, el festival ‘Un riu de màgia’, un festival de muntanya, l’assistència a fires i congressos i el desenvolupament d’una campanya de sensibilització per a la protecció, la conservació i el bon ús del riu i el seu entorn mediambiental i cultural.

Es tracta d’una col·laboració que es materialitza a través del conveni signat hui pel president de la Diputació, José Martí, i l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, amb el qual es dóna continuïtat a un treball conjunt iniciat fa quatre anys.

Martí ha mostrat la seua satisfacció per la signatura d’aquest conveni amb Montanejos, “una població del nostre interior que és referent turístic en tota la Comunitat Valenciana”. El president considera que la Fundació de Turisme de Montanejos “és un magnífic instrument per a donar a conéixer el poble i tots els seus recursos turístics”.

“Lògicament”, ha afegit, “la Diputació ha d’estar ací, en aquest cas a través del turisme i en uns altres, amb altres possibilitats que tinga l’interior de Castelló”.

“El que és clar”, ha manifestat, “és que per a moltíssims pobles de l’interior Montanejos és un exemple a l’hora de saber posar en valor les seues capacitats i potencialitats turístiques, i tots ens veiem representats en la forma de treballar d’aquesta població de l’interior de Castelló”.

Per part seua, l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, ha explicat que la Fundació de Turisme de Montanejos “agrupa la pràctica totalitat del teixit empresarial de la població de Montanejos” i que “fins i tot, marques com a Agua de Cortes, una empresa important de la comarca, ha vist en la nostra fundació un vehicle important de promoció de destinació i d’oferta turística de l’Alt Millars”.

Sandalinas ha assenyalat que “és essencial el compromís de la Diputació i de la Generalitat Valenciana per al desenvolupament d’una comarca com la nostra”. En aquest sentit, ha posat de manifest que “la Generalitat ajuda econòmicament la Fundació de Turisme de Montanejos” i que “el conveni que hui hem signat és la continuació d’un projecte que ja té quatre anys d’existència i que consisteix que la Diputació finança parcialment la nostra fundació”.

Últimas noticias

Contenido relacionado