martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Crida dona inici a la Fira d’Onda 2019

La Crida dona inici a la Fira d’Onda 2019, una setmana repleta de tradició, cultura i devoció. La Reina de la Fira, Simona Slatinská i la seua Dama, Elisabeth Brun acompanyades de la Reina infantil, Elia Pastor, i el seu acompanyant, Álvaro Pastor, així com de la Cort d’Honor infantil, Nicole Titei i Dafne Bestit han sigut les encarregades de donar el tret d’eixida de la Fira, des del balcó de l’ajuntament. Milers d’onders, penyes, associacions taurines, veïns i visitants s’han amuntegat a les portes del consistori per a viure l’inici de la setmana gran de la ciutat.

La Reina, Simona Slatinská ha preguntat als assistents si estaven preparats per a gaudir de la Fira 2019, al que la massa de persones congregada a peu de carrer ha omplit el carrer d’aplaudiments i de càntics com a ”Viva la Fira d’Onda”, “Visca la nostra Reina i Dama”.

La tinent d’alcalde de Cultura i Festes, María Prades, ha destacat de la Crida que “és el tret d’eixida de les Festes i tots els onders el vivim amb gran il·lusió”.

Després de la Crida, s’ha posat en marxa el correfoc Theos Focs inundant el centre d’Onda amb remolins d’espurnes, foc i colors, a càrrec de la companyia Scura Splats.

Abans de la Crida, a les 22.30 hores la Reina i la Dama de la Fira 2019 han recorregut els carrers del centre en cercavila, acompanyades amb xarangues per tots els carrers del centre fins a arribar a l’ajuntament per a començar a la setmana gran dels onders.
Així mateix, a les 18 hores de la vesprada del divendres, la Reina infantil, Elia Pastor, el seu acompanyant, Álvaro Pastor, i la seua Cort d’Honor, Dafne Viviana Bestit i Nicole Beatriz Titei han inaugurat la Fira d’atraccions situada en el Recinte Firal.

Així com l’obertura de la Fira de venda ambulant situada en l’avinguda Serra Espadà. Per a acabar el recorregut a les 20 hores, en la plaça d’Espanya inaugurant la Taverna del Tord.

Últimas noticias

Contenido relacionado