martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La caiguda d’un cotxe a la via entre Nules i Moncofa provoca cancel·lacions de trens

La caiguda d'un cotxe a la via entre Nules i Moncofa ha provocat retards i cancel·lacions en els trens que circulen per la línia entre Castelló i València.

La caiguda d’un cotxe a la via entre Nules i Moncofa ha provocat retards i cancel·lacions en els trens que circulen per la línia entre Castelló i València, segons han informat fonts de Renfe. Així mateix, una dona ha hagut de ser atesa per una contusió en un braç, tal com ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU).

L’accident s’ha registrat a les 7.40 hores del dimecres, quan un cotxe ha caigut a la via en un punt entre Nules i Moncofa, la qual cosa ha afectat la catenària. Una unitat de SVB amb metge d’atenció primària ha assistit una dona de 28 anys per contusió en un braç, la qual ha sigut traslladada al Centre de Salut de Nules.

Des d’eixa hora, els trens estan circulant per una sola via. Fins al moment, l’incident ha provocat retards de 20 minuts en tots els trens de rodalies, en dos de mitja distància i en tres de llarga distància i s’han suprimit tres freqüències. Encara s’està reparant la catenària.

Últimas noticias

Contenido relacionado