miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

José Martí visita les obres d’urbanització de vials que es realitzen en el poblat emmurallat de Mascarell a Nules

Es tracta d'una inversió pròxima al milió d'euros que es cofinança amb Fons Feder tramitats per la Generalitat Valenciana i amb aportacions de l'Ajuntament i la Diputació

 

El president de la Diputació, José Martí, el diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, i l’alcalde de Nules, David García, han visitat el poblat medieval de Mascarell,

en el qual s’estan realitzant obres d’urbanització de vials. Es tracta d’una actuació de vital importància per a les prop de 200 persones que resideixen en aquest entorn emmurallat, que veuran com millora de forma substancial la seua qualitat de vida una vegada que els seus carrers siguen totalment accessibles.

El projecte es cofinança amb Fons Feder tramitats a través de la Generalitat Valenciana, i amb recursos aportats per l’Ajuntament de Nules i la Diputació de Castelló. El pressupost inicial era de 740.534 euros encara que amb els modificats posteriors se situarà entorn del milió d’euros.

Son unes obres de vital importància que canviaran i millorar la fisonomia del poblat, al qual aportaran un indubtable valor afegit des del punt de vista turístic.

Al final de la visita, el president Martí ha manifestat que “aquesta actuació li atorgarà una major dimensió a un poblat emmurallat tan xicotet i singular com Mascarell” i ha agraït “la decisió de l’Ajuntament de Nules d’emprendre accions en un entorn que estava oblidat i que semblava dormit en el temps”. En la seua opinió, “era necessari actuar perquè aquesta vila tinga una major presència i visibilitat en la nostra societat”.

Ha afegit que “encara que volem que la nova Diputació mire molt a l’interior per a superar el repte de la despoblació, també treballarem per a millorar la situació de les localitats de la costa, que encara que estiguen més poblades, igualment necessiten que la Diputació estiga al seu costat”. “Nosaltres”, ha continuat, “volem que la Diputació siga de tots i per a tots”.

Per part seua, l’alcalde de Nules, David García, ha explicat que les obres d’urbanització de vials que s’estan escometent en Mascarell “són de les més importants que s’han realitzat a Nules”. També ha agraït la presència del president Martí, “la segona en una setmana”, que segons ha dit, contrasta amb el que va ocórrer en la passada legislatura”.

Últimas noticias

Contenido relacionado