José Martí participa en Castelló en els actes per a commemorar els 40 anys dels ajuntaments democràtics

El president de la Diputació Provincial apel·la al "diàleg" que va caracteritzar els primers anys de la democràcia i enalteix el paper diari dels alcaldes i regidors dels 135 municipis de la provincia.

El president de la Diputació Provincial de Castelló, José Martí, ha participat aquest matí a Castelló en l’acte organitzat pel consistori municipal per a commemorar els 40 anys dels ajuntaments democràtics. L’esdeveniment, en el marc del 768 aniversari de la ciutat, ha estat presidit per l’actual alcaldessa, Amparo Marco, i ha comptat amb la presència de tots els alcaldes del període democràtic amb l’única absència de José Luis Gimeno. Així, al costat de Marco han estat protagonistes els exalcaldes AntonioTirado, Daniel Gozalbo, Alberto Fabra i Alfonso Bataller en un acte celebrat en el saló de plens.

El president de la Diputació Provincial de Castelló no ha volgut faltar a un esdeveniment que suposa recordar el treball que han realitzat durant aquestes quatre dècades els alcaldes de la capital de la Plana, aprofitant en aquest sentit José Martí per a enaltir la labor “de tots els alcaldes dels 135 municipis de la província, que tant esforç fan per fer que la vida dels ciutadans sigui una mica millor cada dia”.

Martí, alcalde també de Suera, insisteix sobretot a recordar la dedicació de tots els regidors, “en particular dels municipis petits, perquè és allí on sempre fan falta més recursos i on tenim clar que ha d’implicar-se de manera ferma la nova Diputació”.

José Martí ha volgut recuperar l’esperit dels primers regidors i alcaldes de la democràcia i ha apel·lat a seguir la línia que van marcar, “que no és una altra que la de fer esforços pel diàleg i per la convivència entre els partits polítics en benefici dels ciutadans, que són als quals ens hem de dedicar per a aconseguir el benestar i la qualitat de vida que tots ens mereixem”.