martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Investigat el gerent de l’Hospital Provincial de Castelló

El Jutjat d’Instrucció núm. 6 de Castelló ha obert diligències en les quals figuren com investigades tres persones, entre elles el gerent de l’Hospital Provincial de Castelló, Joaquín Sanchís, després d’una querella presentada pel creditor d’una mercantil de la qual era administrador Sanchís i que va entrar en concurs de creditors.

La causa es troba en un estat inicial de tramitació en el citat jutjat, segons han informat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, després que s’incoaren diligències prèvies el mes d’abril passat després de comprovar que la querella reunia els requisits legals per a ser admesa a tràmit.

Fets objecte querella
El querellant refereix en la seua querella que una sèrie d’operacions societàries registrades en este procés de concurs i liquidació de l’empresa podrien ser constitutives dels següents delictes: Estafa, administració deslleial, frustració d’execució, insolvència punible i delicte societari. (Estos són els delictes recollits en la querella, no una qualificació jurídica realitzada pel propi jutjat).

La causa es troba en un estat inicial de tramitació. Instrucció 6 de Castelló va incoar diligències prèvies a l’abril d’enguany després de comprovar que la querella reunia els requisits legals per a ser admesa a tràmit.

Actualment està pendent de resolució un recurs de la defensa en el qual se sol·licita al jutjat de Castelló que s’inhibisca d’este procediment en favor d’un altre òrgan judicial de la província que, segons la mateixa defensa, tindria oberta ja una causa per aquests mateixos fets.

Últimas noticias

Contenido relacionado