martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

24 positius en alcoholèmia en 30 dies a Castelló

Les dades pertanyen a l'informe mensual de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat, on s'indica que es van posar a disposició judicial com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària, 255 conductors

L’informe mensual de l’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil a la Comunitat Valenciana deixa este mes de setembre a la província  de Castelló 24 intervencions per conduir sota els efectes de l’alcohol, 10 en conductors sense permís o llicència,  i 1 per conducció temerària.

Les xifres alerten de que les infraccions respecte la conducció superant les taxes d’alchool continúen estàn al capdavant . De fet, són unes de les més recurrents. De fet a la Comunitat Valenciana, es van posara a disposició judicial com a presumptes autors de delictes contra la seguretat viària, a un total de 255 conductors: 81 per conduir sense permís o llicència i 162 per fer-ho sota els efectes de begudes alcohòliques, 6 per conducció temerària , 4 per conduir sota la influència de drogues i 2 per abandó del lloc de l’accident.

Per províncies, en la de València es va actuar contra 45 conductors per mancar de permís o llicència, 97 per conduir sota els efectes de l’alcohol, i 4 per conduir sota la influència de drogues, 2 per conducció temerària i 1 per abandó del lloc de l’accident.

Finalment a la província d’Alacant, 26 per mancar de permís o llicència, 41 per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques, 3 per conducció temerària i 1 per abandó del lloc de l’accident.

Últimas noticias

Contenido relacionado