viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Hispaman Xtreme Triathlon reunirà a esportistes de 22 països a Peníscola

Este dissabte, 28 de setembre, es disputa la segona edició d’Hispaman Xtreme Triathlon en el marc de Castelló Escenari Esportiu. Un triatló extrem de llarga distància (3,8 km / 180 km / 42 km) que, per segon any consecutiu, anirà des de la costa fins a l’interior de la província en un exigent recorregut que posarà a prova la fortalesa dels participants.

Hispaman Xtreme Triathlon pertany al prestigiós circuit internacional Xtri World Tour i, des d’enguany, és prova classificatòria per al Xtri World Champioship. A més, atorgarà 4 slots directes per al mític Norseman. D’esta manera, els afortunats tindran l’oportunitat d’accedir a una inscripció sense passar pel sorteig del limitat i cotitzat contingent de dorsals de la prova noruega.

Amb un format que torna a les arrels del triatló, Hispaman Xtreme Triahlon és una competició un contingent molt limitat de participació. En esta segona edició comptarà amb un centenar d’equips, formats per atleta i supporter, procedents de 22 països de tot el món. Països com Portugal, Noruega, Itàlia, Estònia, el Canadà, Rússia, el Brasil o l’Argentina, entre altres, estaran representats en la línia d’eixida.

Des de Peníscola fins a Vistabella
Inspirat en l’essència del triatló, Hispaman Xtreme Triathlo planteja als triatletes un repte en el qual, sempre acompanyats dels seus supporters, s’enfronten a una natació de 3,8 km a l’alba entorn de l’imponent Castillo de Peníscola.

Una vegada superada la natació, el ciclisme proposa un recorregut de 180 km amb 3.500 metres de desnivell que acaba a Culla. Finalment, l’últim obstacle és la carrera a peu: una marató de muntanya (42 km) amb prop de 2.000 metres de desnivell que travessa el Parc Natural del Penyagolosa fins a aconseguir l’anhelada meta a Vistabella del Maestrat.

Més informació en: www.hxtri.com

Últimas noticias

Contenido relacionado