viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Gayafores aposta per la matèria digital per acudir a Cersaie

Les últimes propostes amb què l'empresa participa amb la fira d'Itàlia han sigut acuradament dissenyades per crear col·leccions distintives i diferenciadores.

Aura, Brick Gradient i Carven són les últimes propostes ceràmiques que Gayafores incorpora al seu catàleg i que mostrarà de forma destacada en el seu espai expositiu de la Fira Cersaie del 23 al 27 de setembre. Un dels punts de trobada més importants del sector del taulell a l’àmbit internacional i on es presentes les últimes tendències.

Estes noves gammes de porcelànic per a paviment i revestiment per les que aposta l’empresa castellonenca es caracteritzen per atorgar un protagonisme predominant a la matèria digital, per a això s’han emprat l’última tecnologia del sector i les matèries primeres més innovadores. En aquest sentit, cal indicar que la matèria digital permet dotar als productes de Gayafores de partícules, colors, estrats i relleus amb els quals es generen dissenys distintius i diferenciadors, tal com queda patent en cadascuna de les col·leccions de la signatura.

Així, seguint la filosofia de conjuminar tradició i experiència ceràmica amb la més avançada avantguarda tecnològica, Gayafores proposa ara tres completes col·leccions definides per l‘elegància i la sobrietat i en les quals les línies i el joc de geometries i volums són una constant. Formes i relleus, singulars acabats i subtils detalls que formen un ‘mix’ perfecte per a aportar a l’interiorisme un plus decoratiu perfectament equilibrat.

En definitiva, una vegada més, Gayafores opta per crear peces repletes de suavitat, lleugeresa i naturalitat, qualitats que distingeixen a la ceràmica en essència, com és el cas de les noves col·leccions Aura, Brick Gradient i Carven, però també d’altres propostes recents que també tindran un protagonisme destacat en l’estand de Gayafores en Cersaie 2019, com són Sassi, Belsize, Fusion i Lumiere.

UN SEGLE DECORANT ESTILS DE VIDA

Gayafores compta amb més d’un segle d’experiència decorant estils de vida i dissenyant ambients amb productes ceràmics que, actualment, s’exporten a més de 110 països.
L’empresa, que va ser fundada en 1897, està especialitzada en la fabricació de

paviments i revestiments porcelÀnics, amb una producció anual superior als 3,5 milions de metres quadrats.

Gayafores disposa d’unes instal·lacions de 160.000 metres quadrats equipades amb l’última tecnologia del sector. Unes dotacions que juntament amb l’ús de matèries primeres de proveïdors líders a nivell internacional i la professionalitat de l’equip humà fan possible que el producte final aconseguisca la màxima excel·lència. I és que la qualitat és l’eix central de la filosofia de Gayafores, el treball diari de la qual es basa en oferir noves possibilitats i solucions decoratives, adaptades a les necessitats de cadascun dels seus mercats. Un aspecte que va ser reconegut en 2015 amb la certificació ISO 9001.

Juntament amb la qualitat del producte final, també el servei és una altra de les qualitats distintives de Gayafores, sota dues premisses fonamentals: L’atenció personalitzada al client i la celeritat i eficàcia en els processos.
I tot això amb la implicació i el compromís d’un equip compost per més de 135 professionals que treballen cada dia amb l’objectiu de continuar fent de Gayafores una de les signatures de referència en el clúster ceràmic espanyol.

Així mateix, cal destacar l’aposta de Gayafores per la sostenibilitat i la cura del medi ambient, mitjançant la utilització eficient de l’energia i la reducció i el reciclatge de residus i compta amb l’Autorització Ambiental Integrada i la Global EPD (Declaració Integral de Producte) certificada per AENOR.

Últimas noticias

Contenido relacionado