viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Foment aprova l’expedient d’informació pública del projecte de millora de l’N-340

El Ministeri de Foment, segons anuncia hui el Bolletí Oficial de l’Estat (BOE), ha aprovat l’expedient d’informació pública i definitivament el projecte de traçat “Tram de trenat entre enllaç N-340 (Cadis i Gibraltar a Barcelona) amb CS-22 a enllaç N-340 amb AP-7 i CV-10, marge dret i ramal directe a Ronda Sud de Castelló”. El pressupost de l’obra ascendeix a 1,02 milions d’euros.

El projecte té com a objectiu millorar la capacitat i la seguretat viària del tram de la  carretera N-340 comprés entre l’enllaç de la citada via amb la carretera CS-22, en el p.k. 972,470, per la qual circulen els vehicles procedents del port de Castelló, en la seua majoria pesats, i el seu enllaç amb l’accés a l’autopista AP-7, a l’autovia CV-10, en el pk. 974,200, i a la Ronda Sud de Castelló, mitjançant la construcció d’un tram de trenat en el marge dret de la carretera nacional.

Igualment, es millorarà la funcionalitat de l’enllaç de la carretera N-340 amb les vies AP-7, CV-10 i Ronda Sud de Castelló a través de l’execució d’un ramal directe.
Aquesta actuació incidirà en una millora de la seguretat viària de les carreteres de la Xarxa de Carreteres de l’Estat a la província de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado