‘La Fira de Sant Miquel’ acull a milers d’onders

Balla: "Aquesta és una Fira pensada per a tots els públics, majors i adults gaudeixen de tallers, gastronomia i música"

‘La Fira de Sant Miquel’ acull a milers d’onders i visitants de municipis del voltant en el seu segon dia de comerços al carrer.

Així mateix, María Baila, regidora de Promoció econòmica, ha subratllat: “Aquesta és una Fira pensada per al gaudi de tot els públics, tant majors com xicotets podran gaudir de tallers molt diferents i complets, i així passar un cap de setmana agradable sense eixir d’Onda”.

Una de les ofertes més suggeridores són les activitats d’oci per als xiquets, un bon exemple és el taller de sushi en La Miqueleta o de Little Xef que han pogut gaudir en el Raval de Sant Josep. El diumenge, la Fira ofereix activitats creatives com pintacares i globoflèxia, i per als més futbolers trobaran el torneig de FIFA, un dels més aclamats.

Un dels tres punts forts de la ‘Fira de Sant Miquel’ és l’oferta musical amb una sessió remember a les 18.00 h a càrrec del dj local Iván Vela, i a les 22.30 h l’actuació de ‘Crancs Rock Band‘. Però, sens dubte l’acte més important de la vesprada del dissabte va ser la desfilada de moda solidària i la desfilada canina, on per primera vegada en 18 anys han eixit animals desfilant.

Desfilada de moda solidària i canina

Aquest esdeveniment de moda solidari i caní ha comptat amb la desfilada de 50 xiquets i 27 adults que van mostrar les col·lecciones tardor/hivern dels 10 comerços participants a Onda.
A més, ha sigut la primera vegada que desfilen animals de companyia procedents de l’associació Segona Oportunitat i de la gossera El Corralet d’Onda causant l’expectació de 700 persones congregades per a gaudir d’aquest tradicional aparador a la moda. Els beneficis de les entrades /donatius a 3 euros han sigut destinats a la lluita contra el càncer.