La Fira d’Onda 2019 presenta una programació cultural repleta de concerts, orquestres, teatre i musicals

Prades: "Les nostres festes estan dissenyades perquè el públic de totes les edats gaudisca, i se senta partícip de la tradició i cultura de la ciutat".

La Fira d’Onda 2019 presenta una programació cultural extensa i rica en concerts, orquestres, teatre, musicals i homenatges concentrats en una setmana, del 18 al 27 d’octubre.

La regidora de Cultura i Festes, María Prada de Conflent ha destacat de les festes que
“estan dissenyades perquè el públic de totes les edats gaudisca, i se senta partícip de la tradició i cultura que abasta la nostra ciutat”.

El primer dissabte de fira a les 23.00 hores en el Recinte de Festes actuarà Llum Casal amb la seua gira “Què córrega l’aire”, qui oferirà un concert benèfic amb motiu de la investigació contra el càncer. Un altre dels concerts més esperats és el de Marea, el dissabte 26 a les 23.30 hores també en el Recinte Firal.

Tres euros de cada entrada aniran destinats a la investigació contra el càncer, en concret a l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) i a l’Associació Castelló Contra el Càncer Onda (Accc). Tal com comenta Prada de Conflent: “en el nostre programa vam prometre actuacions musicals de primer nivell gratuïtes i aquesta Fira d’Onda es farà realitat”.

Per al públic més major, el dijous 24 a les 19.30 hores estan previstos els sainets valencians: ‘L’oncle Cavil·la i Un embolic a la clínica dental’. El dia d’abans, dimecres a les 19.30 podran gaudir de Meravellós va ser tornar, espectacle de revista al més pur estil musical, una comèdia entranyable en la qual s’homenatjarà la gran Lina Morgan.

I per als amants del teatre, el divendres 25, a les 23.00 hores es podrà veure l’obra, Per davant i per darrere, una de les comèdies amb més èxit de la mà de Ferran GadeaVanesa Cano, Carme JuanSergio Escribano, Paula GarcíaNelo Gómez, Paula Llorens, Miquel Mars i Sergio Villanueva.

Els xiquets tindran la seua presència en la programació cultural amb la celebració del XVIII Festival de Teatre i Animació infantil, en la qual podran divertir-se amb el musical d’Aladín, el dimarts 22 en un primer passe a les 17.00 de la vesprada, i en un segon a les 19.30 hores.

Concert de Llum Casal, solidari i gratuït per als onders

L’entrada per als empadronats a Onda serà de zero euros més tres euros de donatiu, mentre que la del públic en general serà de 15 euros més tres de donatiu. La compra es limitarà a quatre entrades per persona i es requerirà la identificació amb DNI.

Horaris de venda d’entrades en la taquilla del Teatre Mònaco

Per a la compra de qualsevol espectacle anteriorment citat hauran d’acudir a les taquilles del Teatre Mònaco en el següent horari:

– Dilluns 7 d’octubre romandran obertes de 18.00 h. a 20.00 h

– Dimarts 8, dijous 10 i divendres 11 en horari de 10.00 h. a 12.00 h, i a la vesprada de 18.00 h. a 20.00 h.

– El dimecres en ser festiu estarà tancat