martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Els valldalbencs fan pública la seua devoció per Sant Joan Baptista

La Vall d’Alba ha dedicat la jornada de hui al seu patró, Sant Joan Baptista, amb una missa solemne, amenitzada pel grup ‘Art Baturro’, que va obrir el programa de festes i que va donar pas a una processó de la imatge del sant pels principals carrers de la localitat. Un intens i emocionant programa religiós que va permetre als valldalbencs, una vegada més, mostrar la seua devoció pel patró de la localitat.

Però, a més, els valldalbencs han viscut hui el primer dels seus populars tancaments, molt benvolguts i esperats pels afeccionats taurins de tota la província i que se celebraran fins diumenge que ve. Sis caps de bestiar, entre bous i vaques, de la ramaderia de Miguel Parejo que han eixit de l’avinguda Castelló de la localitat per a arribar a la plaça de bous.

Els tancaments se celebraran cada dia, fins diumenge que ve, a les 13 hores i al seu terme tindrà lloc una exhibició del bestiar. De fet, els bous es converteixen, a partir de hui, en les grans estreles del programa festiu valldalbenc, però sense oblidar les activitats infantils, els actes culturals i, per descomptat, la música que, cada nit, presa la plaça Major de la Vall d’Alba.

Últimas noticias

Contenido relacionado